Grootste Valoranttoernooi van NL komt eraan – Red Bull Home Ground

thumbnail

Red Bull Home Ground komt naar Nederland! Dit jaar wordt voor het eerst in ons land het grootste toernooi ooit gehouden. Dit unieke evenement combineert topcompetitie met een ongekende twist: elk team kiest een eigen “Home Ground” om te verdedigen en moet die van de tegenstander veroveren om te winnen.

In samenwerking met AGON by AOC wordt de Red Bull Home Ground een spektakel waarbij de beste Valorant-teams ter wereld strijden om de prestigieuze titel. Voor het eerst bieden lokale kwalificaties Nederlandse teams de kans om zich een weg te banen naar de wereldfinale in Duitsland later dit jaar.
Dat Red Bull Home Ground een groot succes is in het buitenland, bewijzen de cijfers. Zo trok de editie van 2023 in Tokyo Japan maar liefst elf miljoen live kijkers en dertienduizend bezoekers.

Red Bull Home Ground is een 5-tegen-5 Valorant-toernooi dat de normale spelregels volgt. Elk team kiest echter een eigen “Home Ground” om te verdedigen. Als een team erin slaagt zijn eigen grond te verdedigen en te winnen op de Home Ground van het andere team, winnen zij. Als beide teams op een map winnen, verandert de match in een ‘normale’ BO5.

Deelnemen aan Red Bull Home Ground
Op 20 en 30 april zijn er online kwalificaties waaraan teams kunnen deelnemen. Schrijf je hier in.

Zie de top Valorant-spelers van Nederland live in actie
Op 18 mei wordt de Red Bull Home Ground National Final georganiseerd in H20 in Purmerend. Host StreamwithLien ontvangt je graag tussen 16:30 uur en 22:00 uur, dan komen de 4 beste teams in actie om te bepalen wie Nederland gaat vertegenwoordigen tijdens de World Final. Kaarten voor dit event claim je gratis via deze link.

Liever het event thuis bijwonen? Dit kan via de livestream op Twitch, op het kanaal van Red Bull Nederland. Casters Toldersma en Vearless praten je online door het hele toernooi.
Showmatch
Kan je niet wachten? Op 17 april is er een Red Bull Home Ground Showmatch waar creators met elkaar de strijd aan gaan. De show match is live te volgen is op ons Twitch kanaal. Dit wil je niet missen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx