Grim Fandango komt naar de PS4

thumbnail

Een klassieker komt terug naar de PlayStation 4. Grim Fandango uit 1998, ontwikkeld door LucasArts, zal namelijk exclusief naar Sony’s console gaan komen. Het spel zal tevens op de Vita uitgebracht worden en wordt vrijwel geheel herontwikkeld en verbeterd. De game was in de jaren 90 een groots succes. Een opvolger verscheen echter al die tijd niet meer, al willen fans al vele jaren graag een opvolger zien. Grim Fandango is een adventure game waarin je vrij kunt rondlopen in een veelal beperkte omgeving. Door interactief om te gaan met objecten en andere karakters kun je zo verder komen in de spelwereld.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Dit ga ik mooi niet nog een keer kopen op de PS4. De game was top inderdaad, 20 jaar geleden, maar als je het nu terugspeelt is het echt zo top niet meer en op de PS4 zal het vast weer voor een belachelijke prijs gaan. NEE DANK JE dus, dan haal ik hem nog liever weer voor de PC.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Grim Fandango is echt een klassieker. Ik was nog wat te jong toen ik de game speelde, dus kwam niet heel ver, maar het had echt een apart sfeertje.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx