Griezelen met bovennatuurlijke ervaring in Gray Matter

thumbnail

Gray Matter is de eerste adventure game van de beroemde schrijver Jane Jensen sinds de release van Gabriel Knight 3. Het verhaal mixt griezelige gebeurtenissen met bovennatuurlijke ervaringen, geheel in stijl van Jensen.

Neurobioloog Dr. David Styles is een van de centrale karakters in de game: sinds het overlijden van zijn vrouw na een gruwelijk ongeluk enkele jaren geleden, is hij veranderd in een kluizenaar die slechts zelden zijn Engelse landgoed, Dread Hill House, verlaat.

Als student en part-time straatartiest Samantha Everett ineens op zijn stoep staat, wordt ze onverwacht zijn assistent. Samantha komt uit Amerika en heeft de laatste jaren door heel Europa gereisd. Haar eerste taak: het vinden van zes proefpersonen aan de Oxford University voor een van Styles’ experimenten. Het experiment begint onschuldig, maar dan stapelen de onverklaarbare incidenten zich op. Ook wordt Styles bezocht door zijn dierbare overledenen vrouw. Nu is het aan Samantha en Dr. Styles om het mysterie van Dread Hill House op te lossen. Gray Matter is bij uitstek de game voor liefhebbers van paranormale mysteries.

• Klassieke mysterie adventure game van de beroemde adventure auteur Jane Jensen
• Donker verhaal met acht hoofdstukken in de stijl van gothic novels
• 2 speelbare karakters: Samantha en Dr. Styles
• Fascinerende goocheltrucs als innovatief gameplay-element

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x