Gravel verkrijgbaar vanaf 27 februari, bekijk nu de nieuwe making of-video

thumbnail

Gravel, Milestone’s nieuwste IP, is terug met een nieuwe Dev Diary die focust op de career-stand die is ontwikkeld rondom de Off-Road Masters. In deze jaarlijkse tv-show nemen de beste coureurs ter wereld deel aan races over de hele planeet, georganiseerd door Gravel Channel, het extreme sports tv-kanaal dat geheel is toegewijd aan off-road races.

Het seizoen bestaat uit afleveringen die zijn opgebouwd uit een of meer races. Elke competitie draait om een bepaalde discipline: de spelers strijden tegen de kampioen van die discipline, de zogenaamde Off-Road Master, om in hun carrières te vorderen. Er zijn vier kampioenen voor vier disciplines: Cross Country, Wild Rush, Speed Cross en Stadium Circuit, waarbij elke kampioen de geest van die discipline vertegenwoordigt. Spelers moeten alles op alles zetten om de Off-Road Masters te verslaan en hun titels te claimen. Na afloop van het kampioenschap, kunnen spelers deelnemen aan de Final League voor de definitieve uitdaging om de heersende Off-Road Master van elke discipline te verslaan.

De tweede dev diary biedt een exclusieve, diepgaande blik op de 4 disciplines, hun ontwerpen en de het studeerwerk wat aan de ontwikkeling voorafging. Cross Country-tracks zijn gesitueerd in enorme gebieden met divers terrein, waarover spelers van checkpoint naar checkpoint scheuren om als eerste te eindigen. Deze steeds weer verrassende races bieden een unieke adrenaline-kick. Racen in Wild Rush is totaal iets anders: ronderaces op de ruigste locaties ter wereld, waar de spanning van het baanracen wordt gecombineerd met het open circuit-gevoel. Speed Cross-races kenmerken zich door verhitte races op een combinatie van asfalt en zand: speed cross-banen zijn smaller en technischer en bieden spelers de kans hun vaardigheden te bewijzen in spectaculaire sprongen en chicanes. Tenslotte zijn er nog de Stadium Circuit-tracks, met een hoofdrol voor de modderige ondergrond, ontworpen voor even competitieve als spectaculaire wedstrijden. Alle circuits en tracks zijn ontworpen met één doel voor ogen: spelers de geweldigste racestrijd ooit te laten beleven!

Gravel verschijnt op 27 februari 2018 voor PS4, Xbox One en pc/Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx