Gratis taxirit met Monopoly Streets op 11 november

thumbnail

Electronic Arts heeft vandaag bekendgemaakt dat deze week donderdag 11 november 2010 iedereen een gratis taxirit kan krijgen met de MONOPOLY STREETS taxi. Ter gelegenheid van de verschijning van de videogame MONOPOLY STREETS kan men tussen 12:00 en 18:00 een gratis taxirit krijgen in vijf steden van het klassieke bordspel: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem.

De MONOPOLY STREETS taxi’s zullen tot eind december van dit jaar rijden door de vijf steden. Alleen op 11 november 2010 tussen 12:00 en 18:00 in een MONOPOLY STREETS taxi geldt deze gratis taxirit actie, mits opstap- en eindpunt in dezelfde stad liggen.
MONOPOLY STREETS is de volledige versie van het bekende bordspel, waarin je door de straten kunt dwalen van de prachtig geanimeerde wereld van Mr. Monopoly. Om 75 jaar Monopoly te vieren, is de wereld van dit prachtige spel tot leven gebracht als een bruisende stad, die je zelf kunt bouwen en bezitten en waarin jij werkt aan je alleenheerschappij.

MONOPOLY STREETS ligt nu in de winkels voor Playstation 3 en Wii. De XBox360-versie komt uit op 11 november. De game is geschikt vanaf 3 jaar. Voor meer informatie over de game en de actie, ga naar www.ea.com/nl.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Leuke actie!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx