Gratis in-game-evenement genaamd Festival of the Lost deze week gestart in Destiny 2

thumbnail

Destiny 2’s herfstevenement genaamd Festival of the Lost is deze week gestart. Hierin is het mogelijk om maskers op te zetten en beloningen te verzamelen door uitdagingen in alle beschikbare Haunted Sectors te voltooien. De beloningen van dit jaar zijn onder andere de nieuwe Acosmic Legendary Grenade Launcher, de door de community gekozen insectenornamentsets, Eerie Engram drops en extra uitdagingen (en loot) in de Legend Haunted Sectors. Ook zijn er meer beloningen verkrijgbaar met de Festival of the Lost Event Card. Festival of the Lost is gratis voor alle spelers en loopt tot en met 7 november.

Festival of the Lost
Spelers kunnen tickets verdienen door hun masker te dragen tijdens het voltooien van Event Challenges. Vervolgens is het mogelijk om de Event Card te upgraden en tickets uit te geven voor nog meer beloningen. Dit jaar zijn er nieuwe matchmade Legend Haunted Sectors beschikbaar voor spelers die extra uitdaging en meer beloningen zoeken. Spelers kunnen Eerie Engrams (te verdienen in Haunted Sectors) gebruiken bij Eva ‘Hocus Focusing’ om specifieke evenement-wapens tevoorschijn te toveren. De engrams kunnen ook worden ingezet om Exotic armor uit alle Destiny 2-uitbreidingen die de speler bezit te verkrijgen. Eva biedt ook nog aanvullende beloningen die spelers tijdens het evenement kunnen verdienen, waaronder het volledig zwarte Festival of the Lost Memento voor gecrafte wapens.

De Destiny 2-community kon dit jaar voor het eerst stemmen op ornamentsets voor elke class armor. De winnende sets omvatten een spinnenthema voor Hunters en Titans en een keverthema voor Warlocks. Spelers hebben nu de mogelijkheid om deze angstaanjagende ornamenten aan te schaffen in de Eververse Store, zodat ze het seizoen in stijl kunnen vieren.

Dit jaar biedt Bungie Rewards een exclusief Festival of the Lost Treat-set aan met een echte Headless Ones Pin, een Candy Pin en een Headless Ones Tote. Spelers die voor 7 november 2023 om 18:59 uur de Bookworm Event Challenge voltooien, komen in aanmerking om deze set aan te schaffen via de Bungie Store.

Season of the Witch
In het huidige Destiny 2 seizoen genaamd Season of the Witch zetten Guardians hun jacht op de Witness voort. Door Eris Morn te helpen, proberen ze de Witch Queen genaamd Savathûn tot leven te wekken. Spelers gebruiken Hive-magie en nemen het op tegen een god in twee nieuwe seizoensgebonden activiteiten, waarbij ze buff-kaarten van het Deck of Whispers gebruiken om hun loadouts aan te passen.

The Final Shape
Destiny 2: The Final Shape lanceert op 27 februari 2024 en is het slot van de Light en Darkness-saga. Hierin beleven spelers een epische ontknoping als ze naar The Pale Heart van de Traveler reizen om de Witness te confronteren. Ze worden vergezeld door hun trouwe Vanguard-bondgenoten, inclusief de langverwachte terugkeer van fan-favoriet Cayde-6.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx