Gratis demo Balan Wonderworld nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd., heeft vandaag een gratis demo uitgebracht van BALAN WONDERWORLD. De demo geeft een voorproefje op alle mogelijkheden en magie die spelers kunnen verwachten wanneer de game op 26 maart verschijnt. Door de demo te spelen kunnen spelers platformspecifieke bonuskostuums ontgrendelen die ze kunnen gebruiken als ze later de volledige game aanschaffen.

Daarnaast onthulde Square Enix de gloednieuwe True Happiness is an Adventure-trailer die een indruk geeft van de 80 in-game-kostuums en fantastische avonturen die spelers in de game kunnen verwachten. Bekijk hier de nieuwe trailer: https://www.youtube.com/watch?v=gdf85ydqfBM

De demo biedt toegang tot drie van de twaalf magische werelden in BALAN WONDERWORLD, en heeft ook een lokale coöpstand voor twee spelers, zodat vrienden en familie met een druk op de knop van een tweede controller kunnen meedoen. Samenwerkend als Leo en Emma kunnen spelers Negati bestrijden, Balan’s Bout-mini-games spelen en Balan Statues verzamelen, waarbij ze de vaardigheden van verschillende kostuums kunnen combineren om elke wonderlijke wereld te verkennen en toegang te krijgen tot nieuwe wegen die een enkele speler niet kan bereiken.

Om de BALAN WONDERWORLD-demo te vinden kunnen spelers naar “BALAN WONDERWORLD” zoeken in de winkels van de respectievelijke platformen: PlayStation 5/PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S/Xbox One en Steam.

BALAN WONDERWORLD verschijnt op 26 maart 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. De game is hier te pre-orderen: https://balanwonderworld.square-enix-games.com/. Fysieke exemplaren worden geleverd inclusief een verzamelbaar Balan Theatre-ticket, zolang de voorraad strekt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Gast8080
  Lid
  263
  1 jaar geleden

  Ik ga de demo zeker even checken. Een vrolijke noot tussendoor. Onderdompelen wat lijkt op een Disney-achtige wereld

  Vido
  Lid
  46
  1 jaar geleden

  Dit lijkt me ook wel wat!!!!!


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx