Gran Turismo 5 – Installatie vs non-installatie

thumbnail

Er is een video verschenen waarin de laadtijden van Gran Turismo 5 vergeleken worden. Het gaat om een installatie en een non-installatie, waarbij het spel in het laatste geval dus niet op de schijf is geïnstalleerd. Op het eerste gezicht kun je zien dat de geïnstalleerde versie wat sneller opstart en ook het laden van de track waarna je ingame kunt gaan racen gaat een stuk sneller na een installatie van het spel op de harddisk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ik heb ook de sig edition en de volledige installatie gedaan koste wel 1/6e van me schijf maja heb ik er voor over voor een game zo goed als deze

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik denk dat ik hem niet installeerd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik heb wel de volledige HDD instal gedaan. En ik heb de sig. edition gekocht met 10 excl. supervette cars. GT5 is voor mij zo goed als GT3 was..I love Gran Turismo!!!


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx