GoldenEye 007 Reloaded officieel aangekondigd

thumbnail

De beroemdste geheim agent ter wereld is terug! Activision Publishing, Inc. liet vandaag het geheim uitlekken dat GoldenEye 007: Reloaded een grandioos debuut maakt op PlayStation 3-systeem en op Xbox 360. Het spel is gebouwd met een splinternieuwe engine die garant staat voor fantastische beelden, razendsnelle gameplay en de mogelijkheid om te spelen met PlayStation®Move met schietaccessoire. GoldenEye 007: Reloaded is de totale James Bond-ervaring waar shooter-fans op hebben gewacht. Het spel ligt deze herfst in de winkels.

“We zijn enorm opgetogen dat GoldenEye 007: Reloaded nu beschikbaar komt voor de miljoenen fans die met smart zaten te wachten tot het spel zou verschijnen voor Sony- en Microsoft-consoles,” vertelt David Oxford, uitvoerend vicedirecteur bij Activision Publishing. “En nu PlayStation Move volledig ondersteund wordt, kunnen 007-fans van over de hele wereld het spel spelen volledig in HD spelen, op meer manieren dan ooit.”

“Dit spel belooft een van de meest meeslepende en interactieve Bond-games ooit te worden. Het biedt je de gelegenheid om deze beruchte en razend spannende shooter op een volledig nieuwe manier te beleven met PlayStation Move en het schietaccessoire,” aldus Rob Dyer, senior vicepresident van Sony Computer Entertainment in de Verenigde Staten. “Met GoldenEye 007: Reloaded blijven we de unieke mogelijkheden van PlayStation voor de gameswereld verder uitbreiden.”

GoldenEye 007: Reloaded is een eigentijds James Bond-avontuur in HD, met realistische omgevingen die draaien met 60 beelden per seconde, net als de beste actiegames van dit moment. Naast het legendarische speltype Verhaal vind je in dit spel de splinternieuwe ‘Mi6 Ops-missies’, nieuwe, op zichzelf staande levels die niet bij de campagne horen en die zich afspelen op verschillende locaties van het verhaal. Ze dagen de speler uit om totaal verschillende doelen te halen op het gebied van aanval, eliminatie, besluiping en verdediging. GoldenEye 007: Reloaded zet ook een nieuwe standaard voor multiplayergames. Het beproefde en beruchte gedeelde scherm voor vier spelers is gebleven en verbeterd en er zijn adrenalineslurpende online wedstrijden voor 16 spelers toegevoegd met meer kaarten, wapens, personages en speltypes dan ooit.

GoldenEye 007: Reloaded ligt deze herfst in de winkels en wordt ontwikkeld door Eurocom onder licentie van EON Productions Ltd en Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  De game is zwaar meh vergeleken met de N64 versie. Remake van een remake die praktisch niet verkocht.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Lijkt me wel een goede game worden ditmaal, als je de eerste beelden ziet.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box