God of War-reviewer krijgt doodsbedreigingen om review-score

thumbnail

Een lage score voor een game geven, het is en blijft een mening natuurlijk, maar het leven van een reviewer gaat niet altijd over rozen. Reviewer Bae Sang Huyn van IGN Korea, gaf de game God of War Ragnarok een 6 uit 10 score. Een relatief lage score in vergelijking met vele andere media, daar waar het spel gemiddeld ‘n dikke 9 uit 10 scoort. Het kwam hem redelijk duur te staan. Hij wordt namelijk nu persoonlijk bedreigd en een Xbox-fanboy genoemd, zo lezen we via de PS Lifestyle. In een oproep verklaart hij zichzelf en hoopt hij dat de aantijgingen snel stoppen. We hopen natuurlijk met hem mee, want de vrijheid van meningsuiting is ook voor ons een belangrijk goed.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1623
  23 dagen geleden

  Van de zotte natuurlijk, hierom mensen bedreigen. Maar kan me niet voorstellen dat deze 6 echt klopt. Objectief gezien is dit spel gewoon van top kwaliteit, ook al is t niet jouw favoriete genre. Lijkt me meer gedaan voor de aandacht.

  Griever
  Lid
  1838
  23 dagen geleden

  Doodsbedreigingen zijn natuurlijk altijd verkeerd.IGN is wel ook niet echt een geliefde review site laatste tijd.Ben zelf ook gestopt met het kijken naar hun review video’s.Bijvoorbeeld bij shin megami tensei 5 zei een reviewer dat hij het een zwakke aftreksel vond van Persona.Daarbij gaf hij aan dat hij liever had gewild dat het een totaal andere game geworden was.Kwam over dat het een gefaalde game was terwijl dat niet zo is.Zie wel vaker bij hun dat reviewers geen interesse hebben in de spellen die ze spelen.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx