Gloednieuwe Trackmania onthuld

thumbnail

Tijdens de Trackmania Grand League finales in Lyon, Frankrijk, is aangekondigd dat de nieuwe Trackmania vanaf 5 mei 2020 beschikbaar is voor Windows PC.

Trackmania is terug met de grootste en meest complete remake van het legendarische Trackmania Nations ooit, waarbij de easy-to-learn, hard-to-master gameplay wordt gecombineerd met een nieuwe, hedendaagse uitstraling:
• Regelmatig geüpdatete content: Trackmania biedt een officiële seizoensgebonden campagne en een dagelijkse selectie aan tracks.
• Diverse tracks: Unieke creaties gemaakt door spelers, die gemaakt worden met de vertrouwde en nieuwe ondergronden en speciale blokken, worden in Trackmania gemakkelijk gedeeld met de hele wereld.
• Een nieuwe vorm van esport: Trackmania maakt esports toegankelijk voor iedereen, met dagelijkse in-game competities en internationale open leagues om aan deel te nemen.

De gloednieuwe Trackmania gaat te zien zijn op de aankomende Trackmania Zrt Cup. Deze competitie vindt plaats op 13 juni in de AccorHotels Arena in Parijs met maar liefst 15.000 toeschouwers en is reeds uitverkocht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx