Gloednieuwe en spectaculaire tv-spot voor Marvel’s Guardians of the Galaxy

thumbnail

Eidos-Montréal onthulde vandaag een gloednieuwe, spectaculaire tv-spot die verschijnt in aanloop naar de officiële lancering van Marvel’s Guardians of the Galaxy volgende week. De trailer werpt kijkers midden in een mid-battle Huddle en toont hoe Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot een penibele situatie bespreken en, uiteraard, erover kibbelen, totdat ze besluiten over te gaan op Plan B – een all-out, gecoördineerde aanval op de maat van het toepasselijke “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe.

Dezelfde Huddle-mechanic zal van essentieel belang blijken voor spelers van Marvel’s Guardians of the Galaxy-spelers die tijdens hun reis door de Melkweg schijnbaar onmogelijke uitdagingen moeten zien te overwinnen. In de game kunnen spelers tijdens gevechten een Huddle beginnen en kiezen welke motiverende woorden ze het team willen schenken. Wanneer deze correct zijn gekozen, ontvangen alle Guardians een power-up, waardoor ze hun vijanden gemakkelijker kunnen uitschakelen terwijl ze naar een van de 30 rockende muziektracks van de game luisteren.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5-console, PlayStation 4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW. Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1269
  Griever (@griever)
  1 maand geleden

  Benieuwd naar hoe deze het gaat doen.Blijf de gezichten raar vinden van Drax,Gamora en Star Lord.Had verwacht dat die wat meer weg zouden hebben van de acteurs.

  loeder001
  Lid
  1248
  loeder001 (@loeder001)
  1 maand geleden

  Ziet er toch wel tof uit.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box