Gloednieuwe cutscene-video voor Marvel’s Guardians of the Galaxy

thumbnail

Eidos-Montréal heeft vandaag een gloednieuwe cutscene-video uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De video toont de samenkomst van Cosmo de ruimtehond, de Guardians en een heleboel schattige puppy’s. In de cutscene, die plaatsvindt binnen zijn basis op Knowhere, zien we Cosmo op zijn staart jagen, apporteren en vervaarlijk grommen tegen Rocket, dit alles terwijl hij met Star-Lord bespreekt hoe ze in hun beider belang de nieuwste galactische mysteriën kunnen ontrafelen.

Bekijk hier de Cosmo-cutscene

Cosmo is een voormalige Sovjet-ruimtehond die het tegenwoordig niet alleen druk heeft als brave beveiliger van Knowhere maar ook als vader van een nest Russische ruimtepuppy’s. Door gebruik te maken van een combinatie van psionische en telepathische vermogens kan hij communiceren met mensen, wasberen en bomen, waarmee hij een zeer waardevolle bondgenoot van de Guardians zal blijken tijdens hun reizen naar de diepste, donkerste hoeken van de ruimte.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5-console, PlayStation®4-console, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW. Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  19 dagen geleden

  Ziet er nice uit. Game die ik wel wil proberen…

  Griever
  Lid
  1201
  19 dagen geleden

  Nu vooral erg benieuwd naar het verhaal.Maar ga er wel eerst wat reviews van lezen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box