GFN Donderdag brengt 17 games naar GeForce NOW

thumbnail

Het is de eerste GFN Donderdag van de maand en dat betekent dat er een heleboel meer naar GeForce NOW komt. Het is zelfs zo’n grote maand – te beginnen vandaag met de eerste golf van GeForce NOW RTX 3080 pre-orders die geactiveerd worden – dat we het NOWvember noemen.

Gamers in Noord-Amerika die een GeForce NOW RTX 3080-lidmaatschap van zes maanden hebben gepre-orderd, beginnen nu hun accounts geactiveerd te krijgen met de nieuwe klasse van deze dienst. De uitrol zal doorgaan totdat alle pre-orders zijn vervuld.

GeForce NOW RTX 3080-leden zijn de eersten die hun game-ervaring kunnen opvoeren met hogere resoluties, snellere framerates, lagere latency, de langste gamesessies en de meeste controle over in-game instellingen.

Pre-orders voor RTX 3080-lidmaatschappen van zes maanden worden nog steeds geaccepteerd en zullen doorgaan zolang de voorraad strekt. De aanvang van Europese pre-orders staat gepland voor december.

Het zou natuurlijk geen GFN Donderdag zijn zonder extra games. De eerste donderdag van de maand is een voorproefje van wat er komen gaat. In totaal zijn er 17 games gepland om aan de GeForce NOW-bibliotheek te worden toegevoegd gedurende deze maand. NOWvember begint met vier games die zich deze week bij de GeForce NOW-bibliotheek voegen, waaronder de culinaire avontuursimulatiegame, Recipe For Disaster en de wildlife simulatiegame met creatieve dierlijke DNA-splitsing, Let’s Build a Zoo.

De volledige lijst van games die deze maand in de GeForce NOW-bibliotheek worden opgenomen, staat hieronder, met de games van deze week bovenaan:

 • Recipe For Disaster (nieuwe game launch op Steam)
 • Let’s Build a Zoo (nieuwe game launch op Steam en de Epic Games Store)
 • Age of Darkness: Final Stand (Steam)
 • Road Redemption (Steam)

Ook in november:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box