GeoHot: Ik weet niet wat Sony wil met de rechtzaak

thumbnail

George Hotz, ook wel GeoHot, heeft de rechtzaak die Sony tegen hem opgezet heeft, totaal nutteloos genoemd. De hacker laat via de Zeropaid weten dat hij niet echt het doel van Sony snapt op dit moment. GeoHot moet zich binnenkort tegenover de rechter zien te verantwoorden en de strijd aan gaan met Sony, dat hem heeft aangeklaagd. Volgens GeoHot is de vogel echter al gevlogen nu de hacks over het internet zich verspreid hebben.

“De kat gaat nu niet meer terug in de zak. Sony’s code om de PlayStation computer te kraken ligt op het internet. Sony sprak over een gesloten deur, maar het feit is dat er nu geen deur meer is. De code kan simpelweg door een google zoekopdracht opgezocht worden via het internet. Ik weet niet wat Sony nu precies wil.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  6 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Alsof die root key zomaar op het Internet is gekomen! Daar weet de zogenaamde GeoHot dus echt wel meer van af hoor. Alleen maar goed dat Sony die gasten gaat aanklagen, verpest de game industrie alleen maar. Bovendien is hij mede verantwoordelijk. Het hele hack idee snap ik ?berhaupt niet, wat is daar het nut van? Meer dan de helft van de gedownloade games worden toch niet helemaal uitgespeeld, beetje overbodig! Je haalt veel meer uit de game als je’m koop, heb je veel meer plezier van!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  inderdaad, denkt hij nu werkelijk dat hij er gewoon mee weg kan komen? Laat hem maar betalen voor alle inkomsten die Sony dankzij zijn domme actie!! Maag hopen dat hij de rest van z,n leven Sony moet betalen of voor niets bij Sony in dienst moet treden om de PS4 te beveiligen (6)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Het doel is simpel, de hackers proberen tegen te houden door angst voor een rechtzaak of op zijn minst af te remmen. En ja dit werkt deels, de custom firmwares werden met een dag of 2 uitgesteld 😛

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Inderdaad de meeste hackers denken ermee weg te komen dus ja ik vind het meer dan terecht dat die geohot wordt aangepakt en flink gaat boeten als het kan een paar jaar cel ofzo. En inderdaad doet sony dit om het in de toekomst te voorkomen als de ps4 komt. Grave heeft helemaal gelijk

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wat het doel van Sony is? Ervoor zorgen dat die gast zwaar gaat boeten als het even kan zodat ze bij de ps4 niet weer bv diezelfde gast hun Playstation kraakt wat miljoenen aan inkomsten verlies betekend. Ja de deur is nu weg, Sony kan het al niet meer tegen houden, maar moet Sony daarom maar helemaal niks doen tegen deze gast. Nee tuurlijk niet dat zou wel heel erg dom zijn. Kan me ook niet voorstellen dat die gast echt zo na?ef is om te denken dat hij er zomaar mee weg zou komen. Je laat een moordenaar van… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  haha ben benieuwd wat hier uit komt


  Naar boven
  6
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx