Geohot en Sony komen samen tot akkoord in rechtzaak

thumbnail

Sony Computer Entertainment Amerika en George ‘Geohot’ Hotz zijn samen tot een akkoord gekomen. De langdurige rechtzaak die de nieuwsberichten de laatste tijd nogal beheerste, is daarmee dus afgedaan. De hacker Geohot komt er genadig vanaf, en heeft met Sony afgesproken zich permanent niet meer bezig te zullen houden met het hacken van de PlayStation 3.

Sony zegt echter ook gelukkig te zijn met het uiteindelijke resultaat. Het concern laat weten dat men hiermee vooral iedereen wilde waarschuwen. Via het PlayStation blog laat het concern doorschemeren dat men tevens de consument wilde beschermen voor Geohot’s daden. Daarnaast moeten ook ontwikkelaars beschermd worden, die hard werken aan de productie van games en het ondersteunen van het PlayStation netwerk. Geohot laat zelf weten dat het nooit zijn bedoeling is geweest om de weg naar piraterij gemakkelijker te maken voor hackers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Reken er maar op dat hij zijn hacks nu gewoon anoniem gaat posten. Aard van het beestje, dat zul je zien. GeoHot is the man!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  … nou nou wat een straf zeg. Lijkt Nederland wel waar je een taakstrafje krijgt. Dus heeft misschien voor miljoenen schade aangericht en komt er met niks af basically. Dit zal andere hackers echt afschrikken. Sony is gezwicht voor de hackers. Eerst zo hoog van de bomen schreeuwen dat ze hem goed zullen aanpakken en dan mag ie gewoon weg met een belofte als je niet weer aan onze ps3 komt :clap: Zou me dood lachen als ie gewoon weer op de ps4 of ngp verder gaat he, zo van In Your Face Sony. Sony stelletje onder druk van de… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Die gast heeft echt mazzel bijna hetzelfde als de staatsloterij winnen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  lafaard


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx