Geen verder uitstel meer voor Duke Nukem Forever

thumbnail

Al sinds 1995 is Duke Nukem Forever in de maak en vorige maand nog werd de game voor de zoveelste maal uitgesteld. Gearbox Software heeft het project korte tijd terug opgepakt en maakt de game dan ook af, maar als zelfs zij met geregeld uitstel komen is het einde natuurlijk zoek. Echter heeft Gearbox CEO Randy Pitchford gezegd dat de game nu echt uit zal komen in juni en niet later. Via de QJ laat hij dit weten. De shooter zal nu op 10 juni gaan verschijnen in plaats van mei, wat voorheen de beloofde datum bleek.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Budgetbakgame? Lekker vanaf het begin meteen halen en met een dikke smile op mn bek spelen denk! Eindelijk weer eens een toffe game met een flinke pot humor.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik verwacht niet dat het een topgame wordt, kan haast niet. Al hoop ik wel dat het een titel wordt die je met veel plezier speelt^^

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Cker, ik gok dat ie net als een game als alpha protocol na 2 maanden op amazon.co.uk voor 25 euro te koop is. en 25 euro is precies een goede prijs voor dit soort spellen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Kom maar snel met die game. Wil em snel uit de budget bak vissen. Ga er niet de volle mep voor betalen, maar voor een leuk prijsje wil ik em absoluut wel halen 8) Alleen al voor de humor.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box