Geen HTC Vive 2 aankondiging op komst

thumbnail

Geruchten wezen erop dat HTC een nieuwe Vive aan zal gaan kondigen op de aankomende CES in Las Vegas. HTC heeft in een officieel statement echter gezegd dat dit niet het geval zal zijn. De HTC Vive 2 zal er voorlopig dan ook niet van gaan komen.

There is no truth to the rumor of launching Vive 2 at CES 2017. At Vive, we are laser focused on building out a strong and growing ecosystem for current and future Vive owners so they can experience the best room-scale VR with the most compelling content available.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Het was inderdaad te verwachten dat dit ERG SNEL doorontwikkeld zou worden en de eerste headsets alleen maar testplatformen zouden zijn. PSVR loopt inderdaad behoorlijk achter, nu al, vooral qua tracking is het erg slecht gesteld omdat het werkt met zichtbaar licht. Ook qua resolutie is het niet veel soeps. Maar ja, kennelijk zijn er een hoop sufferds die dachten dat het anders zou zijn en het toch gekocht hebben. VR is er gewoon nog niet, het heeft nog een flinke ontwikkeling te gaan voordat het eigenlijk in de mainstream gepusht had moeten worden en vereist gewoon hardware wat krachtiger… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Met 4K schermen PER OOG en 120Hz kennelijk. Duidelijk dat de PSVR een arm stuk speelgoed is wat nu al erg ver achterloopt als dit waar is. Gelukkig ben ik daar niet ingetrapt.


Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x