Geavanceerde Xbox 360 X Scorch controller te koop

thumbnail

Bannco heeft een unieke nieuwe controller naar de Xbox 360 gebracht. Het betreft de ‘X Scorch 360’ die verkrijgbaar is voor de console. Het gaat hier onder andere om een geavanceerde game muis die werkt op zowel de PC als de Xbox 360. De hardware is compatible met alle Xbox 360 games en de button set van de apparatuur kan naar eigen smaak gecustomized worden. Daarnaast kan de Scorch geprogrammeerd worden en heeft deze digitale sniper knoppen. Verder is het ook mogelijk om deze te upgraden middels firmware die geïnstalleerd kan worden op de chip. Het hele pakket is volledig draadloos en te koop in Amerika voor een prijs van 79.99 Dollar.

Meer info vind je via de Bannco website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ikzelf heb al een poosje de fragnstein en is van dezelfde makers alleen voor de ps3. Ik heb de amerikaanse uitvoering en deze werkt gewoon op de pc geen probleem.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Bedankt Ilias. In de specificaties kwam ik niets tegen over een 3.0 usb.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  @ usurper Als ze niets vreemd hebben gedaan zal dit wel op je nederlandse pc werken. Het werkt met een doodgewone usb uitgang. Het kan natuurlijk altijd zijn dat de X Scorch 360 gebruik maakt van usb 3.0 en deze dan niet compatibel is met je pc, tenzij je een pc hebt die dit ondersteund.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Interessant. Ik ben al een tijdje aan het overwegen om een controller voor de pc te kopen en die ook op de xbox aangesloten kan worden. Ik vraag me alleen altijd af of een amerikaans model wel op een nederlandse pc draait. Waarschijnlijk wel, maar ik niet technisch genoeg en ik vind het te duur om even te experimenteren. Iemand die mij hier een antwoord op kan geven?


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box