Gears of War past niet op de PS3

thumbnail

De aankomende game van het jaar Gears of War is mogelijk te zwaar voor de PS3, dit werd bekend gemaakt in een interview dat enkele journalisten hadden met de ontwikkelaar van Gears of War, Epic Studios. De vraag die op moment de ronde doet kan je gerust een beetje schokkend noemen: ”Komt Gears of War nog wel naar de PS3?” In het interview dat de journalisten hadden met de ontwikkelaar van Gears of War kwam het volgende naar buiten:

“256 MB of RAM makes a huge difference. There is no way we could ever do Gears of War on 256, we had trouble fitting everything on 512MB. We pushed the 360 to the limits.”

De Playstation 3 heeft namelijk een 265 MB XDR geheugen, Gears of War zou er dus onmogelijk goed op kunnen draaien. In het interview werd al verteld dat er al moeite was gedaan om alles op een 512 MB geheugen te krijgen. De PS3 liefhebbers hebben er dus een discussie bij gekregen. Gears of War op de PS3 lijkt dus een verloren zaak te zijn geworden, maar er zal in ieder geval nog wat aan gedaan worden om Gears of War toch naar de PS3 zien te krijgen. Met zekerheid zeggen kunnen de ontwikkelaars niet.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x