Garden Life: A Cozy Simulator is nu verkrijgbaar

thumbnail

NACON en stillalive studios maken met plezier bekend dat de ontspannende tuinier-game Garden Life: A Cozy Simulator nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam). De Nintendo Switch-versie verschijnt op 14 maart 2024.

De game is een oprecht liefdevol eerbetoon aan de wereld van tuinieren en bloemendecoratie en biedt je de kans om de tuin van je dromen te creëren in een ontspannende wereld, waarin je je creativiteit de vrije loop kunt laten!

Bekijk de launch-trailer hier

Welkom in de tuin
Garden Life: A Cozy Simulator
is nu klaar om je in zijn warme, levendige wereld te ontvangen. Of je nu groene vingers hebt, natuurliefhebber bent of als gamer op zoek bent naar een “knusse” spelwereld, je zult zeker genieten van dit spelconcept waarin alles draait om de natuur en een passie voor bloemen.

Pas je tuin aan met verschillende planten en versieringen, en breid de tuin uit door verschillende gebouwen te ontgrendelen. Je bent geheel vrij om zaden te zaaien en items te plaatsen waar je maar wilt! Er zijn in totaal meer dan 120 planten (inclusief kleurvarianten) en 245 versieringen om te ontdekken, dus genoeg mogelijkheden om je heerlijk creatief uit te leven.

Twee spelstanden om creatief in te worden
De Story mode dompelt je onder in de sfeer van een charmant, afgelegen dorp, waarin je het beheer krijgt over een gemeentetuin, die na het verdwijnen van de vorige beheerder in verval is geraakt. Deze spelstand maakt je op je eigen tempo vertrouwd met het tuinieren, en laat je samenwerken met de dorpsbewoners om de tuin nieuw leven in te blazen.

In Creative mode kun je je verbeelding helemaal de vrije loop laten, en je tuin zonder beperkingen ontwerpen. Je krijgt meteen toegang tot alle gereedschappen, planten, gebouwen en voorwerpen, zodat je de tuin van je dromen kunt bouwen.

Kenmerken:

 • Tuinier op je eigen tempo, raak spelenderwijs vertrouwd met de gereedschappen en transformeer een verlaten stuk land in een bloeiende gemeenschapstuin.
 • Verbeter je tuin steeds verder met behulp van verschillende gebouwen, zoals de kas waarin je jonge planten tegen ongedierte kunt beschermen, en optimale groeikansen kunt bieden.
 • Gebruik je werktafel om versieringen te maken en maak boeketten die je op het dorpsplein kunt verkopen.
 • Help andere dorpsbewoners in de Story mode door aan hun verzoeken te voldoen, en verdien diverse beloningen om je tuin verder mee te verbeteren.
 • Laat je creativiteit de vrije loop in Creative mode om de tuin van je dromen te maken, en vereeuwig je creatie met de Photo-mode.

Over Garden Life: A Cozy Simulator
Geniet van een ontspannende tuinsimulatie en bouw de tuin van je dromen in de kleurrijke, rustgevende wereld van Garden Life. Plant en decoreer op je eigen tempo om een verlaten stuk land te transformeren in een bloeiende tuin waar de hele omgeving van kan genieten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx