GameStop: Xbox 720 en PS4 verschijnen niet beide in 2013

thumbnail

GameStop CEO Paul Raines verwacht niet dat de PlayStation 4 en Xbox 720 volgend jaar samen zullen gaan verschijnen. Volgens hem zal er slechts ‘n enkele console gelanceerd worden in 2013. De andere zal in 2014 volgen. Dat laat hij weten via de Computerandvideogames.

“Ik hoor van alles over 2013. We verwachten echter geen 2 consoles in dat jaar. We gaan ervan uit dat de Wii U dit eindjaar verschijnt, een andere console volgend jaar en weer ‘n andere in 2014. We horen nu al meer over volgend jaar.” Welke console hij volgend jaar echter verwacht liet hij niet weten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  12 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zonder twijfel de nieuwe Xbox. Nooit meer Ph0n3y Pl?Station. PlayStation is nu gewoon een nepmerk geworden.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zonder twijfels de PS4

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Voor mij ook geen Sony meer. Dat merk maakt zich steeds meer en meer belachelijk en maakt gewoon geen kans meer. Maar er zullen altijd stumpers zijn die voor hun bribes vallen, h? Strummer? Tot je erachter komt dat wanneer Sony wegvalt je helemaal geen licenties hebt waar je voor betaald hebt en niks meer werkt terwijl je op Live gewoon wel degelijk je software nog kan spelen als je zeer lange tijd offline bent geweest of geen Gold meer hebt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Je weet dat er nog geen enkele datum bevestigd is door Microsoft of Sony? 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ps3 is niet veel. heb enkel ps3 gekocht voor uncharted 3. is enige spel wat echt een vette exclusief is. ik ga weer niet half jaar langer wachten dat de ps4 pas uitkomen. sony maakt hier een fout

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik wacht eerst de specs maar af en dan eens zien welke games uit komen voor welke console. Wordt het weer dezelfde games als voor de huidige games, maar dan voor de next-gen, dus Uncharted voor PS4, Halo voor Xbox 720 dan is mijn keus snel gemaakt. Daarnaast denk ik dat Microsoft zich te veel bezig gaat houden met Windows 8, maar misschien wordt het ook wel erg tof. Ik moet het eerst maar zien, maar voorkeur van mij gaat toch uit naar de PS4. Zolang ze maar niet maandelijks geld gaan vragen om online te kunnen gamen :weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik haal nooit van mijn leven meer een PlayStation. Overhype and underdeliver. Ze maken niks waar met dat merk en Sony is een merk dat liegt aan de lopende band. Zojuist ook weer over hun veiligheid toen Sony Mobile 2 dagen geleden werd gehacked.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  En je werkt de naam PauperStation wel in de hand zo als the poor man’s console.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ik ga wel een PS4 halen en niet meer een XBOX 720 omdat je nog met disc’s kan ik gamen veel beter kan je nog 2de hans games spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  😀 Zullen we wedden dat Sony het weer veel langer dan dat maakt. Durf te wedden dat de PS4 weer net zo flopt als de PS3 in het begin en de Vita nu. Het is nu eenmaal Sony. Dat bedrijf loopt met alles achter de feiten aan.


  Naar boven
  12
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx