GameStop: Nieuwe Xbox ziet er interessant uit

thumbnail

Microsoft’s volgende console doet enkele erg vette dingen. Dat zegt GameStop’s executive J Paul Raines via de Gamesindustry. “We hebben veel tijd besteed met Microsoft, maar zij moeten de leiding nemen om de onthullingen te doen. Maar het is een erg vette machine. Ze doen enkele interessante dingen.” Details omtrent de nieuwe Xbox-console zijn nog niet bekend gemaakt. Verwacht wordt dat Microsoft binnenkort haar nieuwe console aan zal kondigen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  11 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik denk het ook laatste gast. Mensen die durven beweren dat MS geen games uitbrengt hebben een bord voor hun face (hebben gewoon geen Xbox). Ze hebben ruim 400 games meer dan de PS3 op de Xbox 360. True, het zijn voornamelijk exclusieve XBLA games en een heel Indie kanaal dat we hier nog niet hebben (en nu dat Sony dat ook doet is het ineens wel tof zeker…indie games zijn geen systeemverkopers), maar het feit blijft gewoon dat MS ook een veel hogere attach rate heeft, dus er worden meer games op gespeeld.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ook al wil de volgende Xbox de huiskamer overnemen, vind ik dat alleen maar goed. Ik heb ook gewoon liever een alles in 1 apparaat dat ook goede games draait. :clap: voor Microsoft.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Microsoft gaat gewoon pwnen met de nieuwe Xbox.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ben best wel benieuwd waar ze mee gaan komen eigenlijk.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  : Volgens mij wil Microsoft zich wel richten op multimedia console toch?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  ik denk dat de XBOX 720 gewoon een soort PC en Ipad in 1 wordt gemaakt maar ze vergeten de Gaming van de XBOX ik denk dat ik toch voor de PS4 ga .:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Kijk uit wat je zegt Grave, dit onderwerp is heel gevoelig bij bepaalde gasten. Wijs vooral niet naar Sony en vergelijk al helemaal niet, dat is iets wat ik wel geleerd heb hier. Ben het overigens wel met je eens, Microsoft wil er een alles-in-1 apparaat van maken, dus de volledige aandacht wordt al niet meer besteed naar games.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hoop dat het nog een console is, en ze er niet een media device met Kinect van hebben gemaakt. Wil een console met GAMES en alles wat erbij zit is leuk (behalve kinect). Dus als ze zich op games richten zoals Sony met de ps4 doet dan komt het wel goed. Zo niet dan zijn er andere opties voor handen (Ps4 en Wii U).

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zeker benieuwd… Het is maar wat je interessant noemt… Als hij doelt op die social media meuk, geef mijn portie maar aan fikkie! Hoop (tegen beter weten in) op een mooie technologische doorbraak op het gebied van multimedia of motion detection oid. Ach wtf… als ie maar mooi smoelt onder de TV 😉


  Naar boven
  11
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx