Gameplay video voor Far Cry 6 komt er bijna aan

thumbnail

We hebben nog niet echt concrete gameplay gezien van Far Cry 6. Het spel werd enige tijd terug uitgesteld helaas, maar het spel vordert gestaag qua ontwikkeling. Via Twitter laat Ted Timmins weten dat we nog even geduld moeten hebben maar dat gameplay van de game aanstaande is. Het betreft hier de design director van het spel. Far Cry 6 belooft een ware topper te gaan worden voor de next-generation consoles en de PC. Echt veel details van de shooter zijn echter nog niet onthuld tot dusver. Wanneer de gameplay precies onthuld zal worden is nog onduidelijk. In ieder geval laat de director weten met veel enthousiasme vooruit te kijken naar de onthulling van de beelden.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  252
  7 dagen geleden

  Ben benieuwd.

  Griever
  Lid
  387
  7 dagen geleden

  Hopelijk doen ze deze keer wat meer met de main villain,Want vond het bij de vorige een beetje jammer dat je ook new dawn moest spelen om wat meer van Joseph seed te kunnen zien.En de geforceerde verhaal missies nadat je zo veel exp behaald hebt vond ik ook niks.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box