Game of Thrones: Conquest viert 4e verjaardag met grote Battlegrounds functie-update

thumbnail

Warner Bros. Games en HBO vieren vier jaar Game of Thrones: Conquest met de komst van Battlegrounds – een belangrijke functie-update die spelers uitnodigt om uitdagende groepscontent aan te gaan in deze populaire mobiele strategietitel en iconische momenten uit de Emmy® Award-winnende serie te herbeleven. Deze 30 minuten durende evenementen zullen de strategie en het doorzettingsvermogen van spelers testen tegen krachtige nieuwe vijanden, en fans aanmoedigen om nauw samen te werken met hun Allegiance om formidabele vijanden te verslaan terwijl ze nog dieper in de Game of Thrones-lore duiken.

Alle spelers op Keep-niveau 8 en hoger hebben toegang tot Battlegrounds via de Iron Gate, een nieuw toegangspunt in hun stad. Zodra Allegiance-leiders het evenement beginnen, kunnen leden de instantie samen betreden als één bataljon met behulp van sleutels genaamd ‘Chronicles of Conflict’, die verdiend kunnen worden door dagelijkse taken te voltooien. Door met hun Allegiance samen te werken in deze strategische gevechtsevenementen, kunnen spelers unieke beloningen verdienen en persoonlijke records breken, samen genieten van triomfen – en in eenheid gevaren het hoofd bieden.

Het openingsevenement van Battlegrounds begint met The Great Ranging, waar Allegiances zich bij de Night’s Watch kunnen voegen op een epische excursie naar de meedogenloze bevroren toendra om de gruwelen die achter The Wall op de loer liggen te bestrijden. Deze onverzettelijke monsters, waaronder de Pale Spider, Wight Wolf en Wight Bear, zullen agressief schalen in moeilijkheidsgraad, de gezondheid herstellen en spelers vragen hun aanvallen te timen om elke vijand met succes te verslaan. Elk monster is ook kwetsbaar tegen één specifiek troeptype, wat kortere rallytijden mogelijk maakt die een nog sneller tempo van coöperatieve actie opleveren in vergelijking met het basisspel.

Elke nieuwe Battleground introduceert spelers in een ander gebied van Westeros, compleet met nieuwe vijanden en themabeloningen die exclusief zijn voor deze modus, waarmee je de verzamelbare Heroes, Mance Rayder en Rattleshirt kunt ontgrendelen, evenals de exclusieve Night’s Watch Raven March Pawn. Spelers kunnen ook geavanceerde middelen en XP verdienen na overwinning

The Great Ranging is nog maar het begin van wat spelers kunnen verwachten van de nieuwe Battlegrounds-spelmodus. Met instanced, on-demand maps opent dit de deur naar zowel bekende gezichten die terugkeren naar het spel, als mogelijkheden om alle nieuwe gevechtsscenario’s en locaties te verkennen die nog nooit eerder in de geschiedenis van Game of Thrones: Conquest zijn getoond. Er zullen ook extra monsters worden uitgebracht in toekomstige updates die nog meer coördinatie van spelers vereisen. Om de beloningen te maximaliseren, moeten Allegiance-leden leren hoe ze bomrally’s effectief kunnen uitvoeren om sterkere vijanden te verslaan, en de vaardigheden van hun bataljon verbeteren met aanvalstimings en troepencomposities.

Game of Thrones: Conquest, ontwikkeld door Warner Bros. Games Boston, blijft functies introduceren die gebruikmaken van de mechanische aspecten van een mobiele game om intelligente gameplay aan te moedigen en de politieke intriges te integreren die zo centraal staan in de serie. De release van Battlegrounds is de nieuwste toevoeging aan Game of Thrones: Conquest na de release van Heroes, iconische personages die elk hun eigen unieke statistieken en vaardigheden bieden; Kingdom vs. Kingdom, tijdelijke Rebellion-evenementen die alle Seats of Power tegelijk ontgrendelt en twee maps tegen elkaar plaatst voor heerschappij over Westeros; en Dragons, krachtige bondgenoten die spelers kunnen trainen voor gevechten.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box