Game of the Year-editie Dead Island onderweg

thumbnail

Deep Silver kondigt vandaag de release aan van de “Game of the Year Edition” voor de veelgeprezen game Dead Island.

Dead Island heeft een grote schare fans opgebouwd, met meer dan 3 miljoen verkochte games wereldwijd. Deze nieuwe Game of the Year editie biedt spelers een complete Dead Island ervaring: inclusief de “Bloodbath Arena” modus, de “Ryder White” verhaallijn en de blauwdruk van het wapen van “The Ripper”. Dit complete Dead Island pakket bevat alle extra content die voorheen alleen online beschikbaar was.

“Ryder White”:
Dit pakket biedt een uniek nieuw perspectief op de incidenten van het hoofdverhaal in Dead Island. Spelers krijgen de kans in de huid te kruipen van Ryder White, de tegenstander in de game. Leer meer over zijn motivaties en waarom hij, vanuit zijn oogpunt, deed wat hij moest doen. Deze frisse kijk op het verhaal van Dead Island toont Ryder White als militair en liefhebbende echtgenoot. De DLC bevat Ryder White als nieuw speelbaar karakter en biedt een singleplayer-campagne met een aantal uren aan gameplay met onverwachte wendingen die een nieuw licht werpen op de gebeurtenissen van het spel. Dead Island wordt met de DLC verder uitgebreid met twee blauwdrukken en wapens.

“Bloodbath Arena”:
“Bloodbath Arena” biedt vier verschillende arena’s met nieuwe uitdagingen die alleen of in co-op modus gespeeld kunnen worden. Het is een wanhopige strijd om te overleven, door golven van meedogenloze zombie aanvallen, de één nog gruwelijker dan de ander! In deze DLC kunnen karakters experience points en items verzamelen en deze overbrengen naar de campagne-modus. Spelers kunnen hun skills in zombie vechten showen met de nieuw geïmplementeerde leaderboards.

“Dead Island – Game of the Year Edition” is beschikbaar op 26 juni 2012 in de USA en Canada en op 6 juli 2012 in Europese landen voor de PlayStation 3 computer entertainment systeem, de Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft en Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Vond de game eigenlijk ook niet geweldig, was best leuk, maar niet meer dan dat. Vreemd dat deze game GOTY wordt.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Game of the Year? Het moet niet gekker worden…


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx