Game legende Larry is terug in Leisure Suit Larry

thumbnail

Op donderdag 26 maart keert een van de allergrootste game legendes terug. Vanaf dan is Leisure Suit Larry namelijk beschikbaar voor de Xbox 360 en PC. Codemasters brengt de game uit op haar casual gameslabel FUNSTA. Om te benadrukken dat het een game is die bij geen enkele gamer mag ontbreken in de collectie is de adviesverkoopprijs 29,99 op Xbox 360 en voor 24,99 op PC.

Leisure Suit Larry Box Office Bust is een grappige adventure game waarin de hoofdrol is weggelegd voor game legende Larry; altijd naarstig op zoek naar liefde, maar steevast op de verkeerde plaats… Ook deze gloednieuwe game loopt weer over van de toespelingen en is een satire op de glitter, glamour en verleidelijke vrouwen van Hollywood. De humor maken LSL, BOOB tot een game voor gamers van het eerste uur en voor nieuwe gamers die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Leuke bijkomstigheid is dat de zeer gewilde ‘achievements’ in de game eenvoudig vrij te spelen zijn.

De game is ingesproken, of ‘ingelachen’ zoals ze zelf zeggen, door een groot aantal bekende stemartiesten, waaronder Jay Mohr, bekend van Simpsons, Family Guy, West Wing, Scrubs. Jay kruipt in de huid kruipt van Larry Loveage terwijl Baywatch Babe Carmen Electra, ook bekend uit Starsky & Hutch, de stem vertolkt van Ginger Vitus. Op www.leisuresuitlarrygame.com staan de video’s met interviews met beide acteurs.

Zoals de titel al doet vermoeden, draait het in Leisure Suit Larry: Box Office Bust om de anti-held Larry. Hij doet vakantiewerk in de filmstudio van zijn oom en probeert ondertussen naam te maken in ‘Tinseltown’. Tijdens zijn werkzaamheden ontdekt hij echter dat een rivaliserende studio van plan is om in de roddelbladen eens flink de vuile was buiten te hangen over de studio van zijn oom. Het is nu is aan Larry om daar een stokje voor te steken en de reputatie van zijn ooms studio te redden.

Leisure Suit Larry: Box Office Bust zit vol met pikante humor en prachtige dames en speelt af in een volledig open wereld die je moet verkennen door te ‘platformen’, racen en door het oplossen van puzzels om zo missies te voltooien. Ook de voor de reeks zo kenmerkende humor ontbreekt niet. Tijdens zijn nieuwe avonturen doet Larry tal van locaties aan die je niet onbekend zullen voorkomen: het zijn stuk voor stuk parodieën op bekende filmsets uit Hollywood. Maar of Larry nu rondsluipt op de ‘Bytanic’ of cowboytje speelt op ‘Beefcake Mountain’, hij heeft altijd oog voor de dames.

Bezoek samen met Larry de vele filmsets in Hollywood en bereid je voor op een aantal avonturen die misschien maar beter geheim hadden kunnen blijven… Leisure Suit Larry: Box Office Bust wordt op 26 maart uitgebracht voor Xbox 360 en PC. De versie voor PLAYSTATION 3 volgt binnen afzienbare tijd.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Was vroeger altijd wel geinig, nieuwe trailer is ook wel funny, helemal in de stijl van de Gears Of War trailer op zn Larry’s 😀 Misschien es importeren uit de UK voor 17 eurie’s. Game slaat verder nergens op, maar dat hebben de makers zelf ook wel door. Corny shit 😀


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box