Gal Gun Returns geannuleerd voor Xbox One om consistentie te garanderen

thumbnail

Developer Inti Creates heeft bekend gemaakt dat de Xbox One-versie van Gal Gun Returns is geannuleerd. Het gaat om een Japanse game die vooral in dat land populair zal zijn bij de release. In een gesprek met Microsoft is besloten om de current-gen versie te annuleren. Via de Gematsu lezen we dat men met de remaster van de originele Gal Gun de performance willen garanderen en dat consistentie belangrijk is op alle platformen. Gal Gun Returns lanceert voor de Switch op 28 januari aanstaande. Waarom het spel precies niet goed lijkt te draaien op de Xbox is niet bekend. Wellicht kan het ook te maken hebben met de gematigde populariteit van Xbox in het algemeen in Japan, en verwacht men tegenvallende verkoopcijfers voor dat platform.

Today we would like to announce that we will no longer be releasing Gal Gun Returns on the Xbox family of consoles.

As a remaster of the original Gal Gun, we wanted to strive to ensure that we stayed true to the spirit of the first entry in the Gal Gun series, and while development of the Xbox version was complete and the master ROM under review, it became apparent, after productive discussion with Microsoft, that we would be unable to ensure consistency of experience across all platforms.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box