Gaikai op de PS4 kent problemen in Europa vanwege breedband-problemen

thumbnail

Sony’s Gaikai streaming service zal begin 2014 waarschijnlijk gaan lanceren in Noord-Amerika maar er is nog geen planning voor Europa. Dit zou komen door problemen met de breedbandverbinding in de regio. SCEE President en CEO Jim Ryan heeft de EDGE gezegd dat er nog geen datum bekend is.

“Het plan is om in het begin van het jaar te beginnen in Noord-Amerika. Eerst zal de PS4 aan de beurt zijn en vervolgens de PS Vita en dan de PS3. Europa staat wel in de roadmap maar er zijn nog enkele hobbels onderweg voor deze kan lanceren in dit continent. We hebben hier nog geen tijdlijn voor.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Wat heeft het aanbieden van een geschikte breedband nu te maken met het kunnen betalen ervan. De US heeft overal de technische mogelijkheid die Gakai nodig heeft, maar Europa is nog veel te verdeeld in wat er wordt aangeboden van breedband. Wat niet wil zeggen dat dit geen excuus kan zijn, maar dat kan je niet afleiden uit dit bericht.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

dit is natuurlijk de grootste onzin die er is.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

in amerika heb je veel meer pauper buurten dan in europa. dus laten ze nou niet gaan zeggen dat t internet hier slechter is want dat is 100% onzin. dit is gewoon een PR smoesje. niets meer


Naar boven
3
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x