Ga op een epische reis waar sprookjesachtige legendes samenkomen in Call of Duty: Mobile – Season 1

thumbnail

Call of Duty: Mobile begint het jaar met een nieuw verhaal dat je moet spelen om het te geloven met Season 1: Soldier’s Tale. Vanaf 11 januari om 00.00 uur wordt de wereld van klassieke sprookjes op zijn kop gezet met een groot aantal grimmige en mysterieuze operators, wapens en content, waaronder een nieuwe Atrium map, en nog veel meer.

Call of Duty: Mobile – Season 1: Soldier’s Tale geeft spelers de kans om 50 tiers Battle Pass-beloningen te verdienen met een nieuwe voorraad gratis en premium content, waaronder operators als Cipher – Hatter’s Grin, Death Angel Alice – Wonder Lost en Sophia – Blood-Red Hood, evenals het nieuwe LW3-Tundra sluipschuttersgeweer, wapenblauwdrukken, Calling Cards, Charms, Call of Duty-punten en nog veel meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Bereid je voor op een nieuwe draai aan de oude klassiekers, want hieronder hebben we alle details voor Call of Duty: Mobile – Season 1: Soldier’s Tale naar Android en iOS:

 • Nieuwe kaart: Atrium – Voor het eerst te zien in Call of Duty: Modern Warfare, is Atrium een kleinere MP-kaart waarin spelers door de ingewikkelde lay-out moeten navigeren en het terrein in hun voordeel moeten gebruiken. Vergeet niet de balkons boven je te gebruiken voor extra steun in de strijd.

Nieuw wapen: LW3-Tundra – De LW3-Tundra is een favoriet wapen voor zelfs de meest veeleisende sluipschutters. Richt en schiet over binnenplaatsen of blijf uit de buurt van de actie op een balkon terwijl je nooit een schot mist.

Call of Duty: Mobile – Season 1: Soldier’s Tale bevat ook verschillende updates en verbeteringen aan de game, naast nieuwe seizoensuitdagingen, trekkingen, een thema-evenement en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx