Fysieke edities van Gang Beasts nu verkrijgbaar voor Switch

thumbnail

Bereid je voor op hilarische knokpartijen met familie en vrienden! De Engelse, onafhankelijke gamestudio Boneloaf, in samenwerking met Skybound Games, maakt bekend dat Gang Beasts, een game die draait om maffe multiplayer-knokpartijen, nu fysiek verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De fysieke editie is te koop op switch.gangbeasts.game en bij wereldwijde retailers.

De digitale versie van Gang Beasts verscheen al eerder voor de Nintendo Switch. De fysieke editie bevat naast de Nintendo Switch-game een exclusief verzamelbaar stickervel. Het stickervel in elke fysieke editie is willekeurig, net zoals willekeur een grote rol speelt tijdens de slapstick-straatgevechten in Beef City.  Bekijk hier een nieuwe trailer met een blik op de fysieke verpakking en stickers. Beeldmateriaal van de verschillende stickers en de fysieke editie vind je hier.

Gang Beasts is een multiplayer party-game die zich afspeelt in de dodelijke straten van Beef City, waar puddingachtige personages elkaar in absurd gevaarlijke omgevingen bestrijden, resulterend in brute slapstick-slooppartijen. Spelers kunnen met aanpasbare personages lokaal en online tegen andere spelers strijden, of samen met vrienden tegen bendes strijden. Gang Beasts bevat 21 levensgevaarlijke stages, honderden kleurrijke kostuumaanpassingen en diverse game-modes (lokaal, online en lokaal draadloos) voor maximaal acht spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box