Free Radical Design keert terug, ontwikkeling van de volgende TimeSplitters game begint

thumbnail

Deep Silver kondigt vandaag de formatie van een nieuwe studio aan die de geliefde TimeSplitters serie laat terugkeren. Belangrijke originele leden van het Free Radical Design team waaronder oprichters Steve Ellis en David Doak zijn teruggekeerd voor de heroprichting van Free Radical Design.

Het hoog aangeschreven Free Radical Design team heeft in verschillende vormen een 22-jarige geschiedenis. De studio is verantwoordelijk voor de meest iconische games van de 00s, waaronder de eerste TimeSplitters game die in 2000 verscheen. De bekroonde TimeSplitters serie kreeg twee nieuwe delen, allemaal gevuld met humoristische verwijzingen naar popcultuur en gevechten in verschillende tijdperken en locaties. “Het is deze unieke stijl die de TimeSplitters serie een grote en gepassioneerde aanhang gaf, die zonder twijfel enthousiast zal worden van de nieuwe Deep Silver Studio en graag meer details krijgt naarmate de franchise vordert”, zegt Paul Nicholls, Global Brand en Marketing Director bij Deep Silver.

“Het is geweldig om eindelijk de formatie van de studio te kunnen bevestigen en dat we een plan hebben voor de volgende TimeSplitters game”, zegt Steve Ellis, Studio Development Director bij Free Radical Design. “We hebben op dit moment geen andere mededelingen, maar we kunnen niet wachten om in de toekomst meer informatie te delen.”

Het Free Radical Design team begint aan de ontwikkeling van de volgende TimeSplitters game in de komende maanden; voor nu concentreren ze zich op het bouwen van de studio in de omgeving van Nottingham. Vacatures binnen de studio zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Free Radical Design is een Deep Silver studio als gevolg van de aanschaf van de TimeSplitters IP in 2018 door Deep Silver-eigenaren Koch Media.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  28 dagen geleden

  Dat is mooi nieuws.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box