Fracture knalt de winkels in

thumbnail

LucasArts en Day 1 Studios kondigen aan dat hun langverwachte game Fracture voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 vanaf vrijdag 10 oktober verkrijgbaar is in Europa. De game is al uitgebracht in Noord-Amerika en ligt vanaf 15 oktober ook in het Verre Oosten en Australë in de winkel. In het vernieuwende Fracture heb je meer invloed dan ooit op het uiterlijk van het slagveld. De game speelt zich af tegen een achtergrond van botsende ideologieën over cybernetica en genetica, die leiden tot een massale burgeroorlog waar de toekomst van de mensheid van afhangt.

Je speelt de rol van Jet Brody, een soldaat van de Atlantische Alliantie. Hij heeft revolutionaire technologie tot zijn beschikking waarmee hij het terrein kan bewerken: Terrain Deformation. Creëer tijdens de actie in een handomdraai dekking, ontdek verborgen passages, benut het tactische voordeel van hoge locaties en verken de gamewereld met de vele Terrain Deforming-wapens. Je zorgt letterlijk en figuurlijk voor een aardverschuiving op het slagveld.

Neem het op tegen de strijdkrachten van Pacifica, van de San Francisco Bay tot de voordeur van de Atlantische Alliantie in Washington D.C., of test je vaardigheden in online multiplayerspellen voor 12 spelers. Elke multiplayerkaart is speciaal ontworpen voor Terrain Deformation.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box