Fortress Digital Agency komt met Final Fantasy XIII quiz

thumbnail

Fortress Digital Agency heeft voor de nieuwste telg uit de Final Fantasy reeks, nummer XIII, een quiz ontwikkeld waarbij 13 vragen over deze game beantwoord moeten worden. Met behulp van sociale netwerken als Hyves, Facebook, Twitter en Netlog kun je de quiz voltooien zonder alle antwoorden zelf te weten; deze netwerken dienen dan als hulplijn. Bovendien kan je je behaalde score aan al je vrienden tonen via deze netwerken.

Voor degene die de hoogste score weet te behalen, zijn er mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs bestaat uit 2 tickets naar Tokio. Daarnaast maak je kans op LG telefoons (BL40 en GD510), XBOX 360 Elite Console incl. Final Fantasy XIII en verder de game Final Fantasy XIII voor de XBOX 360.

Final Fantasy XIII komt uit op de XBOX 360 en PlayStation 3, en heeft tal van vernieuwingen ten opzichte van de voorgaande games uit de langlopende FF serie. Informatie hierover kun je vinden op dezelfde site waar je mee kan doen met de quiz.

Je kunt de quiz hier vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Nou die is niet zo moeilijk. Ik ben Lightning met een 100% score in de eerste poging. Nu maar hopen dat ik die reis naar Japan win, dan is mijn leven praktisch compleet.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx