For Honor Year 4 Season 3 ‘Resistance’ nu beschikbaar

thumbnail

Het derde seizoen van het vierde jaar van For Honor, genaamd Resistance, is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Stadia.

Het seizoen start met een gloednieuw tijdelijk in-game event genaamd Tales of the Rebellion. Spelers sluiten zich aan bij het verzet tegen de Warmongers aan de hand van wekelijkse PvE-activiteiten. Tevens introduceert het event, dat beschikbaar is tot 8 oktober, een gratis Event Pass met tal van beloningen om vrij te spelen.

Resistance voegt nog meer aanpassingsmogelijkheden toe aan de game, waaronder een outfit, wapens, executies en meer. Ook kiezen spelers vanaf nu zelf welk kleurenpalet ze willen dragen, ongeacht tot welk team ze behoren. Tevens introduceert dit seizoen een nieuwe Wu Lin Map, Belvedere, compleet in de stijl van de Wu Lin traditie. Tot slot introduceert dit seizoen weer een nieuwe Battle Pass waarin cosmetische beloningen vrij te spelen zijn.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x