For Honor ontvangt nieuwe Held

thumbnail

For Honor Year 4 Season 2 titelupdate 2.0 introduceert een nieuwe Held binnen de Ridder-factie: de Warmonger. Astrea, de nieuwe krijger, is direct verkrijgbaar als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit en zeven dagen Champion Status. Overige spelers ontgrendelen Astrea vanaf 20 augustus voor 15.000 Staal. Tevens krijgt For Honor een nieuwe gratis Event Pass met 35 tiers waarmee spelers exclusieve beloningen verdienen.

Astrea, de leider van de Warmongers, vertrouwt op haar flamberge, een tweehandig elegant en dodelijk zwaard dat in vuur en vlam staat. Tevens draagt Astrea de verslagen Apollyon-uitrusting en wil zij haar nalatenschap eren om vervolgens het tijdperk van de Tyranny te beginnen.

Tot slot introduceert titelupdate 2.0 aanpassingen aan de gevechtservaring. Zo zijn er een reeks van ingrijpende veranderingen doorgevoerd die gericht zijn op een offensievere speelstijl voor alle Helden. Voor meer informatie over het nieuwe dynamische systeem, bezoek forhonorgame.com/fight-system-debrief.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x