Football Manager 2010 krijgt gratis seizoensupdate

thumbnail

Sports Interactive en SEGA kondigen met trots een gratis data-update aan voor de pc- en Mac-versie van Football Manager 2010. De data-update bevat alle transfers en managementveranderingen tot en met de transferperiode januari, en patch 10.3 voor het spel (de laatste update).

Met Football Manager 2010, dat twee keer is genomineerd voor de BAFTA, zet Sports Interactive haar aanval op de pc-verkooplijst in het Verenigd Koninkrijk voort. Sinds de release is het spel niet uit de top 3 verdwenen en heeft de titel tot dusver 12 weken op nr. 1 gestaan. Met de nominaties van vorige week loopt het aantal BAFTA-nominaties van Sports Interactive inmiddels in de dubbele cijfers; 4 keer heeft Sports Interactive ook daadwerkelijk gewonnen.

“Toen we Football Manager 2010 in oktober uitbrachten, hebben we de fans beloofd dat we aan het eind van februari/begin maart een gratis data-update zouden uitvoeren”, aldus Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive. “We hebben de update iets eerder kunnen uitbrengen dan gepland. Dat is voor iedereen goed nieuws.”

De data-update werkt in elk nieuw gestart spel. Patch 10.3 werkt met zowel spelbestanden uit eerdere versies van het spel als nieuw gestarte games. Gebruikers die het spel via Steam hebben geïnstalleerd, krijgen de update automatisch via Steam. Voor alle andere gebruikers is de update verkrijgbaar op www.footballmanager.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x