Focus Home stelt THQ als distributiepartner voor

thumbnail

Focus Home Interactive stelt THQ Benelux aan als distributiepartner voor Focus Home Interactive’s aankomende videogames in CY’08: o.a. Dracula: Origin (PC) en Pro Cycling manager – Tour de France 2008 (PC en PSP).

“We zijn vereerd om samen te werken met THQ voor de distributie van ons gehele console en PC catalogus. Als Cycling Manager een grote titel in de Benelux is, vertrouwen we er op dat dit partnerschap met THQ uitstekende resultaten zal opleveren voor de rest van onze catalogus, en dat de games het net goed doen in de Benelux als in de rest van Europa”, aldus Cédric Lagarrigue, Chief Operating Officer van Focus Home Interactive.

Territory Manager van THQ Benelux, Jeroen Pompen voegt toe, ” Wij zijn verheugd om partner van Focus Home Interactive te zijn in de Benelux. THQ zal verantwoordelijk zijn voor de distributie van de totale line up van alle nieuwe releases die gepland staan in CY’08 in de Benelux. De enorme kwaliteit en diversiteit in hun line up, de sterke licentie van Pro Cycling Manager “ Tour de France” op PC en PSP met release datum 19 juni 2008 gecombineerd met de agressieve marketing en distributie ervaring zal succes garanderen”.

Opgericht in 1996, Focus Home Interactive is een Franse uitgever en distributie bedrijf gebaseerd in de buurt van Parijs, Frankrijk. Bekend om zijn diversiteit, kwaliteit en originaliteit van zijn catalogus, distribueert en geeft Focus nu veel van zijn titels door Europa uit en ook wereldwijd in beide omlijnde retail en digitale distributie formaten. De laatste vijf jaren zijn zeer succesvol voor Focus in Frankrijk geweest, met vele van zijn PC licenties die top-sellers worden. Focus heeft ook verscheidene originele titels uitgegeven, inclusief de avonturen game Runaway, de erkende Cycling Manager en de zeer geliefde TrackMania. De komende maanden zal spannend en vol met verassingen zijn met de release van games zoals Blood Bowl, TrackMania United, Loki, Paradise City, Sherlock Holmes: The Awakened en sport games toegewijd aan grote evenementen zoals de 32e America’s Cup of de Tour de France. Voor meer informatie, bezoek www.focus-home.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x