Flinke patch voor MotorStorm: Pacific Rift in de planning

thumbnail

Het PlayStation Blog heeft bevestigd dat een patch voor de game MotorStorm: Pacific Rift in de maak is bij de ontwikkelaar van de race game voor de PlayStation 3. Er wordt het nodige veranderd aan het spel en diverse probleempjes worden opgelost. Zo gaat het onder andere om de manier van data-behandeling van het spel, waardoor savegame data corrupt zou kunnen raken, wat verbeterd zal gaan worden. Ook de glitch die aanwezig is in het spel die het mogelijk maakt om het boost systeem te exploiten zou aangepakt worden. Verder wordt ook gekeken naar eventuele aanpassingen en verbeteringen op gameplay gebied en zullen ook de Time Attack tijden en Rank informatie correcter verwerkt gaan worden na de introductie van de patch. De update zou momenteel in de eerste testfase aanbeland zijn en wordt verder doorontwikkeld indien nodig. Alle informatie rondom de update kun je hier nalezen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box