Final Fantasy XIV Online passeert grens van 16 miljoen spelers wereldwijd

thumbnail

Tijdens een Letter from the Producer LIVE-stream vanuit San Francisco, maakte SQUARE ENIX bekend dat de immer groeiende community van FINAL FANTASY XIV Online nu de grens van 16 miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd is gepasseerd. Met dit indrukwekkende cijfer beleeft de populaire MMORPG een nieuw hoogtepunt in de aanloop naar de release van de derde grote uitbreiding, FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers, op 2 juli 2019.
Tijdens de livestream onthulde producer en director Naoki Yoshida ook diverse nieuwe details over de komende uitbreiding, inclusief:

• Details over het aangepaste gevechtssysteem, inclusief aanpassingen aan role-acties.
• Updates voor het FATE-systeem, zijmissies en job quests
• Aanpassingen aan job-synergie en een betere balans tussen jobs
• Diverse ‘quality of life’-verbeteringen en UI-updates

Daarnaast is de nieuwe officiële benchmark-software nu beschikbaar als download. De benchmark-software bevat naast gloednieuwe beelden van Shadowbringers ook een character creator waarmee spelers de speelbare personages kunnen zien zoals ze in de game verschijnen – inclusief de nieuwe Hrothgar- en Viera-rassen. Spelers die de benchmark-software gebruiken om personages te maken, kunnen die vervolgens overbrengen naar de volledige game.

In FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers reizen de Warriors of Light voor het eerst naar een andere wereld om te veranderen in de Warriors of Darkness, met als doel de nacht te herstellen en de wereld te redden van de Flood of Light die de Apocalyps dreigt te ontketenen. De uitbreiding brengt een schat aan nieuwe elementen, inclusief de nieuwe Dancer- en Gunbreaker-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, een verhoogde level-cap, prachtige nieuwe gebieden, raids, en nog veel meer.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven