Final Fantasy XIV Online en Puma kondigen nieuwe collectie aan

thumbnail

SQUARE ENIX heeft een samenwerking met PUMA aangekondigd voor een FINAL FANTASY XIV -collectie, om de 10e verjaardag van de game te vieren. De collectie komt op 15 maart beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika. Daarnaast verschijnt deze week patch 6.35 voor de hooggeprezen MMORPG FINAL FANTASY XIV Online. De patch levert onder andere een nieuwe stage in de quest-serie voor het verbeteren van het Manderville-wapen en een nieuwe deep dungeon genaamd Eureka Orthos. Deze dungeon is een immer veranderend laboratorium dat spelers kunnen verkennen om uitdagingen en beloningen te vinden.

FINAL FANTASY XIV: Online en kledingmerk PUMA hebben hun krachten gebundeld voor een speciale collectie om de 10e verjaardag van FINAL FANTASY XIV Online te vieren. De kledinglijn vertegenwoordigt het thema van de geliefde game: de dualiteit tussen licht en donker. De nieuwe collectie is door PUMA speciaal ontworpen voor FINAL FANTASY XIV Online, en bestaat uit schoenen, kleding en accessoires. De collectie combineert het iconische PUMA-DNA met contrasterende kleurstellingen en de iconische afbeeldingen en personages uit de visueel spectaculaire game. De collectie komt op 15 maart beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika.

In aanloop naar de release van de collectie begint vandaag een nieuwe CG teaser-campagne met sneak peaks van de komende kledingstukken. De eerste teaser video toont hoe het FINAL FANTASY XIV Online-merk de wereld van PUMA binnendringt en is hier te zien: https://youtu.be/L8qNTl8B2oo

De collectie komt op 15 maart 2023 beschikbaar in sommige winkels en online op puma.com, en vanaf 25 maart in Noord-Amerika.

Patch 6.35 levert onder andere de volgende updates:

 • Nieuwe Tribal Quests: Loporrits – Nu de maan niet langer nodig is voor interstellaire evacuatie, smeken talloze stemmetjes om een nieuw levensdoel. Gelukkig voor de voormalige bemanning van het ruimteschip heeft hun eigen Dreamingway al veel over dergelijke zaken nagedacht. Hij is vastbesloten om elke Loporrit verder te helpen.
 • New Deep Dungeon: Eureka Orthos – Een dungeon die elke keer dat spelers hem betreden weer anders is. Alle spelers beginnen op level 81 en moeten vijanden verslaan om de kracht en ervaring te verzamelen die ze nodig hebben om de geheimen van deze kerker te ontdekken.
 • Somehow Further Hildibrand Adventures –  Na enkele surrealistische tegenslagen op de maan, is inspecteur Hildibrand teruggekeerd naar het oppervlak van de ster. Samen met zijn eclectische bemanning stort hij zich op de zoektocht naar de vermiste metgezel van Meester PuPu – een onderneming die de aandacht trekt van oude, even vriendelijke als irritante, kennissen…
 • Wapenverbeterings-quests – Manderville Weapons – Lord Godbert probeert de handleiding van zijn voorouders te ontcijferen om daarmee de magnifieke Manderville-wapens na te kunnen maken. Hoewel hij al geruime tijd vastloopt op cryptische codes, ligt de sleutel tot het doorgronden van deze puzzel eindelijk in zijn goed verzorgde handen!
 • Splendorous Tools – Een legendarisch ambachtsman keert na een kluizenaarsbestaan op de bodem van de Tempest terug naar huis! De Crystalline Mean levert het podium voor een nieuwe saga van uitstekende gereedschappen en bekwame ambachtslieden.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx