Final Fantasy XIV Festival in Parijs een dag na start verkoop officieel uitverkocht

thumbnail

SQUARE ENIX maakt met trots bekend dat de tickets voor het FINAL FANTASY XIV Fan Festival in Parijs nu zijn uitverkocht. De verkoop begon maandag exclusief voor actieve spelers en was meteen een doorslaand succes.

Het Europese FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2019 is het derde grote evenement voor de hooggeprezen videogame en vindt plaats in “La Grande Halle de La Villette” in Parijs op 2 – 3 februari 2019. Dit wereldwijde evenement vindt plaats in drie verschillende regio’s, in drie verschillende steden: Las Vegas, Parijs en Tokio. Het omvangrijke evenement omvat spannende aankondigingen, panels met ontwikkelaars, in-game-activiteiten, merchandise en geweldige kansen om samen te spelen met andere fans, zowel in-game als tijdens live-activiteiten.

Elk ticket is goed voor toegang tot de twee dagen van het evenement, een goody-bag (waarvan de inhoud later wordt onthuld), en twee in-game items: een SDS Fenrir-mount, en een later te onthullen minion.

Iedereen die geen ticket wist te bemachtigen kan alle grote onthullingen nog steeds volgen via een gratis livestream! Deze livestream is kosteloos beschikbaar en toont alle activiteiten op het podium, met uitzondering van de concerten.

guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven