FIFA Superstars nu gratis voor je iPhone

thumbnail

Ter gelegenheid van UEFA Euro 2012 biedt EA Mobile voetbalfans de mogelijkheid om uit te groeien tot een topmanager met FIFA Superstars, de populaire Facebook-game nu gratis voor op je iPhone.

Fans kunnen spelen als hun favoriete Europese land in de game samen met hun ultieme team van supersterren zoals Rooney en Benzema. Met keuze uit de juiste tactieken, formaties, training en strategie kunnen spelers hun weg naar de overwinning managen in deze officieel gelicenseerde FIFA titel.

EA biedt alle team managers in FIFA Superstars de mogelijkheid om internationale spelers in game te kopen met een dagelijkse actie afgestemd op de belangrijkste wedstrijden elke week. Op woensdag 13 juni krijgen gamers voor een gelimiteerde tijdsperiode de kans om top spelers van het Portugese team te kopen om hun bestaande team te versterken wanneer ze zwaardere tegenstanders treffen.
Resultaten van het UEFA Euro 2012 toernooi hebben invloed op de dagelijkse aanbiedingen die spelers te zien krijgen en fans krijgen de kans om toernooi spelers zelfstandig te kopen in aanvulling op scherp geprijsde packs.

Koop, ruil en train het hele seizoen spelers voor je team. Elke beslissing telt en spelers zijn verantwoordelijk voor hun eigen lot. FIFA Superstars is nu verkrijgbaar in de App Store om gratis te downloaden voor de iPhone en vanwege vele verzoeken is het nu verkrijgbaar met nieuwe talen zoals Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Braziliaans-Portugees.

FIFA Superstars is nu verkrijgbaar in de App Store om gratis te downloaden voor de iPhone.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx