FIA World Rally Championship demo verschijnt

thumbnail

Milestone, de grootste Italiaanse ontwikkelaar en uitgever van games voor consoles en PC en gespecialiseerd in racegames maakt bekend dat de demo van WRC 3 – FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP vanaf vandaag te downloaden is via PlayStation Network en vanaf 14 september via Xbox LIVE.

Sébastien Loeb, RallyRACC-Rally de España, WRC Experience en Road to Glory komen in deze demo aan bod. Spelers kunnen in de demo racen als Loeb in de prachtige maar uitdagende RallyRACC-Rally de España of de nieuwe carrièremodus Road to Glory uitproberen. Binnen Road to Glory is het mogelijk een Special Event te spelen die bij winst toegang geeft tot de eerste challenge Crash & Run Contest.

“We zijn erg blij de WRC3 demo aan te kunnen kondigen. De afgelopen maanden hebben we op onze Facebook-pagina en verschillende fora gezien dat er zeer veel vraag is naar een demo”, zegt Luisa Bixio, Marketing en Sales Director.

In WRC 3 wordt radicaal gebroken met eerdere games uit de serie en wordt gebruik gemaakt van een gloednieuwe, in-house ontwikkelde engine. De game bestaat uit diverse modi, waaronder Road to Glory, de opnieuw ontworpen carrièremodus, WRC Experience waarbij spelers in de schoenen staan van een professionele rallycoureur en WRC Online, de multiplayermodus. De game bevat alle races van het seizoen 2012 van het Wereldkampioenschap Rally, inclusief alle teams en coureurs. Milestone heeft voor een nieuwe speelervaring gezorgd waardoor nieuwe spelers zich gelijk thuis voelen in de game maar ook ervaren rallyrijders volledig aan hun trekken komen in de grote hoeveelheid spelmodi die de game te bieden heeft.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x