Fast & Furious Crossroads is vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Fast & Furious Crossroads – een game vol teamwork en voertuigovervallen die zich afspeelt in de met adrenaline doordrenkte wereld van Fast & Furious – is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game is in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms ontwikkeld door Mad Studios en wordt uitgegeven door BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

De story modus van Fast & Furious Crossroads bouwt verder aan het Fast & Furious-universum – met Vin Diesel, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson als Dom Toretto, Letty Ortis en Roman Pearce – in een actievol avontuur die je meeneemt naar prachtige locaties wereldwijd, zoals Athene, Barcelona, Marokko en New Orleans. Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery, The Walking Dead), Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum) en Peter Stormare (Fargo, Prison Break) versterken de cast.

Spelers die de game voor 7 september 2020 aanschaffen ontvangen een Launch Pack. Deze bevat de onnavolgbare Mitsubishi Eclipse, met daarbij drie unieke wraps. Deze content wordt toegevoegd aan de verhalende 3 vs 3 vs 3 multiplayer modus waarin de strijd tussen drie facties, samenwerking en de actie van de voertuigen centraal staan in een verscheidenheid aan belangrijke missies.

Met een overvloed aan gadgets, roofovervallen met een hoog octaangehalte en iconische wagens laat Fast & Furious Crossroads je plaatsnemen in de bestuurdersstoel die je meevoert in de non-stop cinematische actie van de Fast & Furious-saga. De game is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bezoek voor meer informatie de website, volg ons op Facebook, doe mee met het gesprek op Twitter, of volg ons op Instagram.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x