Farming Simulator 23 nu verkrijgbaar voor Switch

thumbnail

Een nieuw agrarisch tijdperk breekt aan op de Nintendo Switch met de komst van  Farming Simulator 23. In dit vervolg op het wereldwijd geprezen Farming Simulator 20 biedt uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software virtuele boeren nieuwe gewassen, machines, maps en spelmogelijkheden. En kippen, zoals te zien in de vermakelijke launch trailer.

Speel met machines van de echte merken
Landbouw, veeteelt en bosbouw: voer diverse interessante en ontspannende taken uit met de gedigitaliseerde machines van wereldberoemde merken als Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra & vele andere fabrikanten. De gezinsvriendelijke ervaring speelt zich af op twee nieuwe maps, Amberstone en Neubrunn, die met de seizoenen mee veranderen en waarop je tijdens je wandeltochten allerlei voorwerpen kunt vinden en verzamelen.

Er zijn dit keer 14 gewassen om te verbouwen, waaronder nieuwkomers druiven, olijven en sorghum. Daarnaast zijn gameplay-mechanics als ploegen en wieden toegevoegd als nieuwe mogelijkheden om het land te bewerken. Ook zijn er nu productieketens, die interessante nieuwe opties bieden om kostbare goederen te produceren. Spelers kunnen bijvoorbeeld graan oogsten voor het maken van meel, wat ze kunnen gebruiken om brood of heerlijke gebakjes mee te bakken in de bakkerij.

Launch trailer: Hier komen de kippen!
Farming Simulator 23 voegt kippen toe aan koeien, paarden, varkens en schapen. Om de komst van deze eierproducenten te vieren, zijn de kippen tot hoofdrolspelers van de launch trailer verkozen. De trailer toont de eindeloze variatie aan agrarisch speelplezier – vanuit het perspectief van zo’n ontsnapte kip.

“Met deze nieuwe mijlpaal in mobiel boerderijplezier onderstrepen we onze aanvoerdersrol in dit genre voor het hele gezin,” zegt Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. “Farming Simulator 23 bewijst dat simulatie-games niet alleen op bepaalde platformen werken, maar geschikt zijn om altijd en overal van te genieten.”

Nu verkrijgbaar!
Farming Simulator 23 is voor de Nintendo Switch verkrijgbaar in winkels en de Nintendo eShop. Ga naar de Farming Simulator-website en de press-area van GIANTS Software voor meer informatie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx