Family Ski & Snowboard vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

Verse poedersneeuw, ellenlange witte hellingen en bergen plezier: dat is Family Ski & Snowboard voor de Nintendo Wii! Het vervolg op het succesvolle Family Ski brengt nog meer spanning en pret voor de hele familie, en nu kan je ook met je snowboard de helling af.

Dankzij het Wii Balance Board krijg jij de kans om jezelf te bewijzen als dé nieuwe ski- en snowboardkampioen. Dat kan onder meer op twee gloednieuwe bergen, samen goed voor 10 kilometer extra sneeuwpret. Maar je zal niet alleen snel moeten kunnen afdalen. Met je snowboard kan je iedereen laten verbazen met metershoge sprongen en railgrinds, en voor wie echt het beste van zichzelf wil geven is er ook een razend spannende half-pipe competitie.

Met Family Ski & Snowboard hoef je geen uren aan te schuiven op weg naar de sneeuw, je brengt de leukste afdalingen gewoon je woonkamer binnen! Stap op je Wii Balance Board of neem de Wii Remote en Nunchuk in de hand, en laat je familie zien dat jij de onklopbare sneeuwkampioen bent. Al blijft het natuurlijk altijd oppassen voor lawines!

Features

– Voor beginners en gevorderden: de gemakkelijke besturing laat beginners direct van de actie proeven, terwijl gevorderden zich kunnen uitleven met de half-pipe voor pro’s.
– Twee nieuwe bergen: verken bijna tien kilometer nieuwe piste op de Mount Angrio en in het Jamboree Snow Resort
– Realistische besturing en omgeving: stap op je Wii Balance Board, en het is net alsof je zelf op de latten staat. Bovendien kan je uitgebreid naast de piste gaan verkennen.
– Uitgebreide stunts: salto’s, achterwaarts skiën, jumps en grinds: het kan altijd en overal.
– Gebruik je eigen Mii: Speel met je eigen Mii!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx