Fallout 76 “Night of the Moth”-update nu beschikbaar voor alle spelers

thumbnail

De Night of the Moth-update, gratis en nu beschikbaar voor Fallout 76, introduceert het seizoensevenement “Mothman Equinox” en een breed scala aan quality-of-life verbeteringen. Help The Enlightened, een nieuwe sekte van de Mothman Cult, en jaag op rivaliserende Cultist High Priests in Appalachia voor Mothman Cult-themabeloningen, zoals unieke kleding en skins.

Bekijk de Fallout 76 – Night of the Moth-update (developer gameplay):

De Mothman Equinox
Bij Point Pleasant in het bosgebied van Appalachia wacht Beholder Clarence bovenaan het Mothman Museum. Nadat ze met hem hebben gesproken, bereiden spelers zich voor op een uitgebreid ritueel door middel van verschillende fasen. Steek ceremoniële vuren aan, verdedig je tegen rivaliserende sekteleden en voltooi andere rituele taken voordat de timer afloopt. Keer daarna terug naar het Mothman Museum en roep de Wise Mothman op. Communiceren met de Wise Mothman biedt de kans om nieuwe plannen te verdienen.

Quality-of-Life verbeteringen
De Night of the Moth-update brengt ook verschillende quality-of-life verbeteringen met zich mee:

 • Nearby Corpse Looting – Als lijken zich beginnen op te stapelen, is de optie om die lijken binnen bereik massaal te plunderen nu beschikbaar in plaats van elke vijand te moeten doorzoeken.
 • Legendary Loot Sharing – Vault-dwellers die geen deel uitmaken van een team en die een legendarisch wezen binnen het gezichtsveld zien sterven, kunnen het lichaam plunderen voor een aantal legendarische items.
 • Team XP Sharing – Spelers hoeven geen vijanden meer te taggen wanneer ze met een vriend zijn om XP te laten tellen. Elke vijand die een teamgenoot neerhaalt, geeft XP aan het hele team, zolang ze binnen oogbereik van het wezen zijn wanneer het sterft.
 • Build Menu “New” Tab – Het “New” tabblad van het C.A.M.P. build-menu geeft alle nieuwe C.A.M.P.- itemplannen weer die tijdens een speelsessie zijn geleerd, evenals nieuwe C.A.M.P.-items die zijn ontgrendeld in de Atomic Shop.
 • Pip-Boy-sleutelhanger – In plaats van in hun inventaris te zoeken, kunnen spelers hun sleutels vinden op de aparte sleutelring wanneer ze het Pip-Boy-menu openen in het “Misc.” tabblad.
 • Pip-Boy Menu Color Customization – Pas de tint van Pip-Boy-menu’s aan.
 • Ammo Everywhere – Bestaande bronnen van ammo, zoals containers en vijandelijke loot, hebben een kans om een ​​kleine hoeveelheid munitie te droppen voor elk wapen dat momenteel is uitgerust.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box