Fallout 76 Mutation Invasion nu gratis voor alle Fallout 76-spelers

thumbnail

In de nieuwste update voor Fallout 76, Mutation Invasion, beginnen de Public Events van de game te muteren. Mutated Events bieden een extra uitdaging en nog betere beloningen.

Trommel je team op en bereid je voor op de uitdagingen die je te wachten staan in Mutation Invasion, nu beschikbaar en gratis te downloaden voor alle Fallout 76-spelers. De update luidt ook het begin in van seizoen 12: Rip Daring and the Cryptid Hunt, plus verbeteringen aan Daily Ops en meer!

Bekijk de trailer voor Mutation Invasion hieronder:

Mutated Public Events
Mutaties zijn vreemde evolutionaire buffs die je vijanden nog gevaarlijker maken. Aan het begin van ieder uur verschijnt er een Mutated Public Event. Een speciaal pictogram geeft aan dat het Public Event gemuteerd is, en reguliere Public Events verschijnen de rest van het uur. Mutated Public Events bevatten condities als:

 • Active Camouflage: Vijanden zijn onzichtbaar tot ze worden aangevallen
 • Volatile: Vijanden ontploffen als ze doodgaan
 • Reflective Skin: Schade die je toebrengt aan vijanden wordt naar jou teruggekaatst

Mutaties vergroten de uitdaging van Public Events, maar je verdient een hoop beloningen als je weet te overleven. Door Mutated Public Events te voltooien verdienen spelers een hoop buit, waaronder XP, Legendary items, Treasury Notes of zelfs een Mutated Package met een kans op zeldzame goodies. Verdien extra beloningen door Mutated Public Events te voltooien met Fallout 1st-leden, ongeacht of je zelf een abonnement hebt of niet!

Verbeteringen aan Daily Ops
Een nieuwe dreiging maakt zijn opwachting in Daily Ops: aliens uit de ruimte zijn Daily Ops binnengedrongen! Spelers kunnen ook drie nieuwe Daily Ops-locaties bezoeken: Capitol Building, Garrahan Mining Headquarters en Morgantown High School. Zijn jij en je team goed genoeg om de boel te redden?

Seizoen 12 begint: RIP DARING AND THE CRYPTID HUNT
Tot slot begint er een nieuw seizoen in Fallout 76! Ga mee met een avontuurlijke jager op zijn jacht naar een ongrijpbare prooi in seizoen 12: Rip Daring and the Cryptid Hunt. Verdien S.C.O.R.E. in de game om je rang te verhogen en nieuwe beloningen te verdienen, van verbruiksvoorwerpen tot betaalmiddelen en cosmetische items.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx