Fallen Legion Revenants – Demo nu beschikbaar

thumbnail

De demo van the Fallen Legion Revenants is nu gratis beschikbaar in de PlayStation Store en Nintendo eShop.  Bekijk ook naar de nieuwe trailer, met een speciaal berichtje van de developers zelf.

In een wereld vol miasma is een drijvend kasteel het laatste toevluchtsoord voor de mensheid. De aarde is bedekt met beesten die door de pest zijn gemuteerd, terwijl Welkin Castle in quarantaine is geplaatst voor de verschrikkingen hieronder. Lucien, een charismatische politicus die wordt beschermd in de kasteelmuren, ontdekt een oud boek waarin hij leert over de voorbeelden, wapens die kunnen veranderen in bewuste soldaten. Hij bundelt zijn krachten met Rowena, een wraakzuchtige die vastbesloten is een manier te vinden om weer tot leven te komen om haar levende zoon groot te brengen, en de twee sluiten met tegenzin een pact om de gekke tiran die Welkin controleert, omver te werpen.

 • Weaver of Fate: beïnvloed de gebeurtenissen in het kasteel door middel van dialoogkeuzes en bepaal wie er leeft of sterft bij elke beslissing die je neemt.
 • Unearthly Warriors: Test als Rowena je reflexen en tactische vaardigheden met intense realtime gevechten terwijl je een team van legendarische voorbeelden bestuurt om je vijanden te decimeren.

Verboden kennis: Maak als Lucien drankjes en andere handige items met Alchemic Recipes en gebruik stealth-tactieken om door het kasteel te navigeren en de geheimen ervan te ontdekken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx